Få et uforpligtende tilbud​

Ring til os på 22 34 76 70

Udskiftning af vinduer og døre tilbydes​

​Trænger vinduerne eller dørene i huset til at blive udskiftet? Så står vi klar til at hjælpe dig. 

Hos EM Byg & Konstruktion ApS tilbyder vi nemlig professionel udskiftning af vinduer og døre for private såvel som erhverv i områderne omkring Horsens, Skanderborg og Odder.

Vi kan desuden stå for alt lige fra montering af vinduer til sålbænke og fugning efterfølgende, og derudover har vi et stort fokus på den sidste finish, så du får et flot og holdbart resultat.

Vi klarer med andre ord alt i forbindelse med udskiftning af vinduer. Vælger du os til opgaven, står vi for det hele, og du slipper for at skulle have flere forskellige håndværkere ind over.

Vi har fokus på energirigtige løsninger ved udskiftning af vinduer

Vi har et stort fokus på energirigtige løsninger, og er dine vinduer utætte, og trækker det ind, kan det være en rigtig god ide at få monteret nye vinduer i huset.

Utætte vinduer kan nemlig koste dyrt på din varmeregning, og da al varmen i boligen vil sive ud gennem vinduerne, samtidig med at den kolde luft udefra vil trække ind. Derudover giver utætte vinduer et dårligt indeklima.

Vi anvender vinduer fra anerkendte producenter

Når vi tilbyder udskiftning af vinduer, anvender vi altid vinduer fra anerkendte producenter, så du får nye vinduer, der holder i rigtig mange år.

Vi tilbyder blandt andet vinduer fra:

  • STM
  • Idealcombi
  • Velfac
  • Rationel
  • Outline

Få grundig rådgivning fra start af

Vi tilbyder grundig rådgivning fra start af, så du får en gennemtænkt løsning. Det kan for eksempel rådgivning om, hvilken type vinduer du bør vælge, hvis du skal have hængt gardiner op efterfølgende, eller det kan være rådgivning i forbindelse med valg af farver eller vinduestype, der passer til din bolig.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Vores priser på udskiftning af vinduer afhænger blandt andet af:

  • Hvor mange vinduer der skal udskiftes
  • Om du også skal have monteret nye døre
  • Hvilken materiale og producent du ønsker at anvende.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at få beregnet en konkret pris på din opgave.

Ring til os på telefon 22 34 76 70 eller skriv til vores e-mail info@embk.dk for at aftale et møde, hvor vi kan komme ud og besigtige opgaven. På baggrund heraf udarbejder vi et uforpligtende tilbud.​​

Få et uforpligtende tilbud​​

Kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på en opgave, så udfyld formularen med navn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg med på facebook

Vi opdatere vores facebook løbende, så liker du os kan du følge med i hvad der sker og eventuelle tilbud.

EM Byg & Konstruktion ApS

​Tjørnevej 18, ​​​8752 Østbirk​

Tlf.: 22 34 76 70

E-mail:​info@embk.dk​​​​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.